Prema Vanginim poslednjim proročanstvima “mnogi će ljudi umreti pre nego što zavlada idila”, a u međuvremenu će biti mnogo zla. Neka od njih dešavaće se i u 2024. godini.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Pixabay

Za Baba Vangu kažu da se njena proročanstva ostvaruju. Popis njeinih proročanstava i saveta raširen je na internetu, o njoj se raspravlja u novinama, na blogovima i forumima…

Iako niko ne zna jesu li ova proročanstva zaista Baba Vangina ili se neko poigrava, tek piše se da je Vanga u 2024. predvidela kako će Evropu zahvatiti talas terorizma, ali i da će ‘velika država’ izvesti testove ili napade biološkim oružjem tokom 2024. godine.

Smrt Putina

U proročanstvima Vange, kako piše NYPost, stoji i da će Putina ubiti njegov sunarodnik.

Teror u Europi

Vanga je predvidjela kako će Evropu zahvatiti talas terorizma iduće godine, ali i da će ‘velika država’ izvesti testove ili napade biološkim oružjem tokom 2024. godine.

Koja država, nije navela, ali mnogi smatraju kako se referira na Kinu, Rusiju ili SAD.

Klimatske katastrofe

Prirodnih katastrofa biće ogroman broj u 2024. godine, predviđa Vanga, piše NY Post i dodaje kako bi ovo moglo dovesti do porasti radijacije. U svojim proročanstvima spominje i promene u orbiti…

Ekonomska kriza i rast istoka

Nova godina donosi nam novu veliku ekonomsku krizu u svetu, stoji u predviđanjima ove slepe proročice, koja je u svojim vizijama vidjela i pomeranje centra moći sa zapada na istok….

Napredak u medicini

Za 2024. godinu predvidjela je i napretke u svetu medicine te tehnološku revoluciju. Kako pišu britanski mediji, mnogi su protumačili kako je ovo povezano s napretkom Veštačke inteligencije. Strahuju od dugoročnih posljedica.

Slepa proročica najavila je i kako će komunizam opet ‘osvojiti’ svet 2076. godine, a 2304. godine moći ćemo da putujemo kroz vreme.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: