Podeli vest

Policija američke savezne države Merilend saopštila je da su pronađena dva tela u automobilu u reci Patapsko gde se u utorak ujutru srušio most “Frensis skot ki” nakon što je u njega udario teretni brod.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/Maryland National Guard via AP

Dva muškarca od 35 i 26 godina pronađena su 7,6 metara ispod vode, prenosi Si-Bi-Es njuz. Do nesreće je došlo u utorak nakon što je u jedan od stubova mosta udario kontejnerski brod “Dali”.

Žrtve su pale s visine od 50 metara u vodu u kojoj je u vreme rušenja bilo oko -1 stepeni Celzijusa, rekao je portparol baltimorske vatrogasne stanice Kevin Kartrajt.

U utorak je takođe objavljeno da je kontejnerski brod “Dali” koji je udario u most, bio uključen i u jedan incident u luci Antverpen u Belgiji 2016. godine.

Lokalne vlasti su u utorak uveče saopštile da su spasilačke ekipe obustavile potragu za šest ljudi koji su nestali nakon rušenja mosta u Baltimoru, pošto se pretpostavlja da su mrtvi. Prethodno je saopšteno da su spasioci tragali za do 20 ljudi, dok je načelnik vatrogasne službe Baltimora Džejms Valas izjavio u utorak da su spasene dve osobe iz reke Patapsko.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: