Podeli vest

Novi film “Barbi”, u kojem glumi Margot Robi, o svetski poznatoj lutki napunio je bioskope ove nedelje u SAD i ostvario zaradu od 155 miliona dolara, što bi mogla da bude rekordna suma na američkoj sceni za 2023. godinu, saopštio je danas Varner Bros.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

barbi
Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello

Film Kristofera Nolana “Openhajmer”, o pravljenju atomske bombe, prevazišao je očekivanja sa zaradom od 80,5 miliona dolara, u bioskopskoj borbi koju neki nazivaju “barbenhajmer”, preneo je Rojters.

Rezultati su pružili više nego dobrodošao podsticaj filmskim studijima i bioskopima koji su do sada imali razočaravajuće leto.

“Ludnica” oko “barbenhajmera” privukla je publiku u bioskope, koji su ponovo jedno od glavnih mesta okupljanja ljubitelja filma, navodi britanska novinska agencija.

Zarada “Barbi” od 155 miliona dolara premašila je sumu od 146,4 miliona dolara za film “Super Mario bros” u aprilu i postala je rekordna u SAD kada je reč o filmu koja je režirala žena, Greta Gervig.

Drama “Openhajmer” sa Kilijanom Marfijem u glavnoj ulozi, koji glumi Roberta Openhajmera, čoveka koji je razvio atomsku bombu je, osim zarade u SAD, donela u inostranstvu 93,7 miliona dolara, pa je ukupno inkasirano 174,2 miliona, saopštio je Juniverzal pikčers.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ