Podeli vest

Britanski javni servis Bi-Bi-Si saopštio je danas da hitno razmatra pitanja koja su pokrenuta optužbama za seksualni napad protiv svog bivšeg zaposlenog, britanskog komičara i glumca Rasela Brenda.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Tanjug/James Manning/PA via AP

Brend (48), bivši suprug američke pevačice Kejti Peri, radio je na radio programima Bi-Bi-Sija između 2006. i 2008. godine.

Brend je u subotu izdao demanti povodom neodređenih “veoma ozbiljnih krivičnih optužbi”, satima pre nego što su optužbe za seksualne napade, uključujući silovanje, objavljene na internetu u ”Sandej tajmsu” i kasnije emitovane na televiziji Kanal 4.

Tajms i dokumentarna emisija ”Dispatches” objavili su da su se navodni incidenti dogodili između 2006. i 2013. godine, kao i da je jedna žena iznela navode o silovanju, dok je druga rekla da je Brend napao kada je imala 16 godina i još išla u školu, i da su se incidenti dogodili u Los Anđelesu.

Producentska kuća ”Banijay UK”, koja stoji iza televizijske emisije čiji je Brend bio voditelj, saopštila je da je pokrenula “hitnu internu istragu”.

Londonska policija saopštila je da nije primila prijave u vezi sa tim navodima i da ohrabruje eventualne žrtve seksualnog napada da se obrate policiji.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: