Podeli vest

Američki ambasador u Rusiji Džon Salivan sastao se sa ruskim zvaničnicima kako bi razgovarali o uskom spektru pitanja u bilateralnim odnosima

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

bela kuća
Foto: Shutterstock

Američki ambasador u Rusiji Džon Salivan sastao se sa ruskim zvaničnicima kako bi razgovarali o uskom spektru pitanja u bilateralnim odnosima, saopštio je portparol Stejt departmenta Ned Prajs.

“Ambasador Salivan sa svojim ruskim kolegama razgovara o pitanjima u bilateralnim odnosima. Oni imaju tendenciju da budu prilično uski. U mnogim slučajevima, oni su uglavnom usredsređeni na funkcionisanje naše ambasade”, rekao je Prajs na jučerašnjoj konferenciji za novinare, prenosi Rojters.

Rusko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da su zamenik ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov i američki ambasador Saliven razgovarali u sredu o nizu pitanja vezanih za rusko-američke odnose.

“Zamenik ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Rjabkov sastao se sa ambasadorom SAD u Moskvi Salivanom. Razgovarano je o nizu pitanja bilateralne agende “, navodi se u saopštenju ministarstva koje je preneo TAS S.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: