Podeli vest

Nastavljaju se protesti nezadovoljnih građana beogradskog naselja Stepa Stepanović!

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG

Nastavljaju se protesti nezadovoljnih građana beogradskog naselja Stepa Stepanović, iako je ne sastanku predstavnika opštine Voždovac, gradskog sekretara za obrazovanje i dečju zaštitu Slavka Gaka, predstavnika Saveta roditelja Osnovne škole „Danilo Kiš“ i stanara naselja „ Stepa Stepanović“, razgovaralo se o problemima sa kojima se suočava ovo voždovačko naselje.

U saopštenju objavljenom na sajtu opštine Voždovac se navodi da je „ dogovoreno da zajedničkim snagama pronađu najbolje rešenje koje se tiče osnovne škole, produženog boravka i vrtića“.

Ističe se i da je opština od Grada Beograda dobila prostor za mesnu zajednicu, koju će opremiti iz sopstvenih sredstava, a u kojoj će stanari naselja „ Stepa Stepanović“ moći da rešavaju svoje probleme.

Opština zahvaljuje Gradu Beogradu kao i Republičkoj direkciji za imovinu uz čiju pomoć će, kako se navodi, posle 12 godina biti rešeni pravno-imovinski problemi.

Udruženje stanara naselja „Stepa Stepanović“ je ranije najavljivalo protestno okupljanje pošto, kako su navodili, od nadležnih nemaju odgovor na njihove zahteve.

A zahtevaju da dobiju još jednu školu i još jedan vrtić kao i da naselje pređe u ruke grada.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: