Podeli vest

Privedeno je ukupno 89 osoba uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na sportskim takmičenjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i zbog pronalaska pirotehnike

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

navijači
Foto: Shutterstock

Čak 89 osoba privedeno je pre, za vreme i posle fudbalske utakmice sinoć na Poljudu između Hajduka i Dinama (0:0), saopštila je policija, navodeći da je oduzeto i 35 komada razlicitih pirotehnickih sredstava i da su oštećeni autobusi gostujuće ekipe Dinama i navijaca.

Kako je rekla policijska portparolka Antonela Lolic, policija je sve vreme preduzimala niz operativnih mera i radnji iz svoje nadležnosti kako bi ostvarili bezbednosne uslove za neometano održavanje javnog okupljanja, prenela je Hina.

Zabeležena su oštecenja na autobusu gostujuće ekipe još nekoliko oštecenja na autobusima korišćenim za prevoz gostujucih navijača.

Osim toga do ovog trenutka nisu zabeleženi drugi znacajniji incidenti, niti fizički sukobi, a isto tako nije bilo povređenih osoba, rekla je Lolic.

Privedeno je ukupno 89 osoba uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na sportskim takmičenjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i zbog pronalaska pirotehnike.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: