Podeli vest

Nakon 13 godina od izlaska poslednjeg albuma, najpoznatiji domaći hip-hop bend “Beogradski sindikat” izbacio je danas svoj četvrti studijski album pod nazivom “Sindikalno proleće”, koji je dostupan na Youtube kanalu Beogradskog sindikata, kao i na svim digitalnim platformama, saopštili su producenti.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

BEOGRADSKI SINDIKAT
ANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Mnogobrojna publika će biti u prilici da uživa u 23 nove pesme sa originalnim pečatom „Bogradskog sindikata”, a koji su dodatno uveličali i gosti – Pavlina Radovanović, Nikola Rokvić, Aleksandra Goncić, Vladimir Nišević i Gramophonedzie.

“Sa velikim nestrpljenjem smo očekivali izlazak ovog albuma. Presrećni smo što smo posle 13 godina konačno seli i uradili jednu ovako kompleksnu muzičku celinu. Bilo je lepo raditi i singlove, ali album je ipak album. Mislim da će publici biti zanimljivo da čuje dobre stare sindikalne poruke upakovane u novo muzičko ruho a da će biti zadovoljni i poštovaoci starog BS zvuka.

Album je toliko šarenolik i pozitivan da će svako u njemu moći da nađe nešto za sebe.

Spremite se, “Sindikalno proleće” na vaše rame sleće!” izjavio je član benda Feđa Dimović. Za produkciju albuma su bili zaduženi Nebojša Obradović – DJ Silent i Vuk Aleksić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: