Podeli vest

Univerzitet u Beogradu pozvao je sve studente doktoskih studija ovog univerziteta da se do 27. marta prijave za učešće u međunarodnoj letnjoj školi koja će biti održana u Danskoj od 1. do 5. jula, i tako učestvuju u radu na temu istraživanja uzroka, koncepta i posledica korupcije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

studenti
Foto: Shutterstock

Ova međunarodna letnja škola pod nazivom “Light in the Dark:Exploring the Causes, Concepts and Consequences of Corruption” održava se u okviru evropske univerzitetske alijanse Circle U i biće održana na engleskom jeziku uz učešće studenata sa svih devet partnerskih univerziteta i profesora i saradnika iz oblasti prava i političkih nauka sa Univerziteta u Arhusu, Univerziteta u Beogradu, Univerziteta u Pizi i drugih.

Kako je objavljeno na zvaničnom Instagram nalogu Beogradskog univerziteta, škola je organizovana od strane Univerziteta u Arhusu, gde će i biti održana od 1. do 5. jula uz početne online sesije u maju i junu.

Prijavljivanje kandidata traje do 27. marta na stranici organizatora, gde se nalazi detaljni opis škole i način prijavljivanja.

Letnje škole Circle U. su besplatne, a odabranim studentima biće obezbeđene dnevnice u iznosu od 70 evra, za dane boravka i dane puta.

“Studenti Univerziteta u Beogradu koji su pohađali Circle U. letnje škole u prethodnom projektnom ciklusu bili su prezadovoljni mogućnošću da se povežu sa kolegama iz drugih zemalja, kvalitetom predavanja i aktuelnošću tema, a neki od njih i danas ostvaruju saradnju kroz realizaciju zajedničkih projekata”, navodi se u objavi Univerziteta u Beogradu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: