Podeli vest

U odlomcima iz biografije biznismena Ilona Maska, čiji je autor Volter Ajzakson, objavljeno je da je američki milijarder dobio i treće dete sa bivšom partnerkom, kanadskom pevačicom Grajms, s kojom je izlazio do 2022. godine, preneo je danas Independent.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ELON MUSK
FOTO: Shutterstock

Dečak je dobio ime Tehno Mehanijus, ili skraćeno Tau, a nije otkriveno kada je tačno rođen. Identitet deteta je do sada bio strogo čuvana tajna, prenosi Independent.

Tau je deseto dete izvršnog direktora Tesle sa tri žene.

Mask (52) je izlazio sa 35-godišnjom kanadskom zvezdom, koja je rođena kao Kler Baučer, između 2018. i 2022. godine.

Biznismen takođe ima 19-mesečne blizance Stridera i Azure sa Šivon Zilis, izvršnom direktorkom Neuralinka, jedne od kompanija čiji je Mask suosnivač.

”On zaista želi da pametni ljudi imaju decu”, rekla je Zilis, napominjući da joj je Mask ponudio da donira spermu kako bi ”deca bila genetski njegova”.

Pre nego što je osnovao porodicu sa Grajmsom i Ziliso, Mask je dobio i šestoro dece sa bivšom suprugom Džastin Mask. Knjiga o Masku trebalo bi da bude objavljena sledeće nedelje.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

saracin

VUČIĆ SUTRA dočekuje SARACINA

-Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u petak, 14. juna sa specijalnim izaslanikom Nemačke za Zapadni Balkan Manuelom Zaracinom,…