Podeli vest

Na 21. Belgrejd bir (Belgrade Beer) festu nastupiće Galija, Dubioza kolektiv, Beogradski sindikat, Električni orgazam, Kerber i brojni drugi muzičari, najavili su danas organizatori.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Shutterstock.com/t45654654, arhiva/TANJUG

Portparolka Skaj mjuzika (Sky Music) Nataša Kalember je rekla na konferenciji za novinare da će na Bir festu nastupiti preko 30 izvođača na tri bine – Mejn (Main), Elektro i Rif stejdžu (Riff Stage).

Prema njenim rečima, 20. juna na Glavnoj bini nastupaju sastavi Jarboli, Galija, Dubioza kolektiv i Lav hanters (Love Hunters), a 21. juna dolaze Kanda, Kondža i Nebojša, S.A.R.S, Beogradski sindikat, Sanšajn i Bojan Ristić haus trampet (House Trumpet).

Član rep sastava Beogradski sindikata Ognjen Janković je rekao da će nastupiti prvi put na Belgrejd bir festu, umesto planiranog velikog beogradskog koncerta, povodom 25 godina svog postojanja.

Janković je rekao da su imali ideju za veliki beogradski koncert, ali ih je preduhitrio poziv Skaj mjuzika, organizatora Bir festa.

Prema njegovim rečima, do 17. juna traje konkurs “16 za 25”, u okviru koga “ko napiše nešto dobro, progresivno, inspirisano jubilejom, imaće priliku da dobije silne nagrade i da izbleji”, sa članovima Sindikata.

Kako je najavljeno, 22. juna sviraju Del arno bend, Smak plus, Električni orgazam, Kerber i Goblini, a završne večeri, 23. juna na programu su Osvajači, Let 3, YU grupa i Neverne bebe.

“Nisam brojao koji put nastupamo na Bir festu. Kad god me pitaju, za sve 62 godine koliko se bavim muzikom, koji je najveći koncert po broju prisutnih, uvek kažem na prvom mestu je Bir fest”, rekao je basista YU grupe Žika Jelić.

Prema njegovim rečima, ostaje da se vidi da li će YU grupa na Bir festu predstaviti i neku novu pesmu, jer su “u fazi stvaranja novog CD-a”.

Govoreći o saradnji sa Osvajačima na jednoj duet pesmi, Jelić je rekao da su gitarista YU grupe i on odmah prihvatili poziv iz Kragujevca, gde su proveli “lepo popodne, veče i sutradan”.

“Sve zvuči i izgleda kako treba. Jedva čekam da 23. juna čujem na šta to liči i dam konačan sud”, rekao je Jelić.

Član Osvajača Nebojša Jakovljević je rekao da se radi o nekoliko godina staroj pesmi koja je “čekala svoj pravac i životni put”.

Prema njegovim rečima, pesma je zaživela kao “spoj simfo roka i dva velika i predivna tenora”.

Kako je najavljeno, na Elektro stejdžu nastupaju didžejevi Marko Nastić, Lea Dobričić i Dejan Miličević, a na Rif stejdžu Dram, Epilog, Stomp! i drugi.

Iz Skaj mjuzika su podsetili da akcija sa Institutom za transfuziju krvi traje do 18. juna i da prvih 100 dobrovoljnih davalaca dobija VIP pakete ulaznica, a ostali regularne za Bir fest.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ