Podeli vest

Ljubitelji rok muzike će u Beogradu i Novom Sadu u narednim danima uživati u koncertima bendova Orthodox Celts, Negative, HotHouse Flowers, Irish Stew, Veliki prezir i drugih

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

koncert
Foto: Pixabay

Orthodox Celts, Negative, HotHouse Flowers, Irish Stew, Veliki prezir, neki su od rok bendova koji će ove nedelje i produženog vikenda nastupiti u Srbiji.

Čuveni bend “Orthodox Celts” koji postoji već 30 godina, večeras će održati samostalan koncert u Domu omladine Beograda – povratak nakon tri godine apstinencije.

Tradicija se nastavlja – “srpski Irci” će okupiti vernu publiku da tradicionalno zajedno proslave Dan Svetog Patrika u sali “Amerikana”.

Novosadski sastav “Short Reports” održaće koncertnu promociju debitantskog albuma “Cats VS Dogs” večeras u Beogradu u klubu Anti Shop Elektropionir.

Jedan od lidera benda je Nemanja Velimirović, koga znamo kao sjajnog vrhunskog gitaristu i muzičara iz alternativnog hard rok benda “E-Play”.

Dom kulture Novi Sad ugostio je 10. marta bend “Eva Braun”, a večeras, u isti prostor će organizatori dovesti i beogradsku hard-rok atrakciju “Negative” koji pretvodi Ivana Peters, što obećava vrhunski provod.

Odmah naredno veče, 18. marta u Dom omladine NS dolazi i džez rok dama – Tanja Jovićević jedan od svakako najboljih ženskih vokala domaće scene.

Tanja je pre svega poznata kao pevačica i liderka grupe “Oktobar 1868”, ili EKV – Ekatarina Velika, na čelu sa Milanom Mladenovićem, čiji je član bila neko vreme, kao prateći vokal.

Beogradski irski festival (BIF) predstavlja irski rok sastav “Hothouse Flowers” 18. marta na sceni kluba Novi BitefArtCafe u Beogradu.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: