Bokseri Crvene zvezde su u Skoplju ispisali sportsku istoriju, pošto su osvojili neki ekipni trofej posle 52 godine.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

kik boks
Foto: Shutterstock

 Bokseri Crvene zvezde postali su prvaci Regionalne lige, pošto su u Skoplju pobedili Loznicu 16:6.

Navijači Crvene zvezde su dodelu pehara proslavili uz bakljadu. Bokserski klub Crvena zvezda je dolaskom Vladana Miketića na mesto predsednika kluba postao gigant na prostorima bivše Jugoslavije.

Crvena zvezda je u polufinalu u sredu ubedljivo savladala sarajevski Željezničar 18:4, dok je Loznica bila bolja od zagrebačkih Vitezova 12:10.

Opšti je zaključak da je čitava Regionalna liga uspešno okončana u sklopu saradnje klubova iz regiona u okviru inicijative “Otvoreni Balkan”.

Bokseri Crvene zvezde ove sezone nisu doživeli nijedan poraz.

“Puno mi je srce što smo Zvezdi posle pola veka vratili titulu. Borio sam se za ovaj klub kao da sam rođen u Srbiji. Ponosan sam na moje kolege, na trenere, na kompletno rukovodstvo. Dokazali smo da smo jedna velika porodica”, izjavio je bokser Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Sadam Magomedov.

Pobede Crvene zvezde su sinoć doneli Ametović (54kg), Galanov (57kg), Sejdi (60kg), Fedorov (67kg), Memić (75kg), Mirončikov (86kg), Magomedov (92kg), Kalčugin (+92kg).

Bokseri Loznice su sinoć ostvarili samo tri pobede, a bodove su ovom klubu doneli Aličić (63,5kg), Toskić (71kg) i Filipović (80kg).

Završni turnir Regionalne lige održan je u Skoplju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: