Podeli vest

Građani Bora večeras pale sveće i donose cveće ispred Doma kulture u tom gradu, opraštajući se od dvogodišnje Danke Ilić koja je ubijena pre 10 dana, a za čijim telom se i dalje traga.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ (STF)

Policija pretražuje sela Luke i Zlot iz kojih su osumnjičeni za ubistvo deteta, a pretražuje se i dalje deponija na starom Banjskom putu, javlja novinar Tanjuga sa lica mesta.

Takođe pretražen je i salaš koji pripada dedi jednog od osumnjičenih.

Žandarmerija se nakon pretrage terena u selu Luke povukla oko 18.30.

Ova dva sela su blizu Banjskog polja ali se nalaze na različitim krajevima.

Ministar policije Bratislav Gašić izjavio je ranije danas da se sumnja da je jedan od osumnjičenih za ubistvo devojčice prebacio telo na drugo mesto, ali da policija ne može da utvrdi još gde se nalazi pošto međusobno prebacuju krivicu jedan na drugoga.

Policija nastavlja intenzivan rad na ovom slučaju i pretražuje se teren u cilju pronalaska tela, rekao je Gašić i dodao da su dvojica osumnjičenih prethodno odveli policiju do deponije gde su navodno bacili telo.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljne provere svih tragova i informacija uhapšeni su S.J. 1974. godište i D.D. 1974. godište, zaposleni u Javnom komunalnom preduzeću Vodovod, Bor, osumnjičeni da su 26. marta automobilom udarili i ubili dvogodišnju Danku, a potom njeno telo bacili na deponiju”, rekao je Gašić.

Prema njegovim rečima, obojica osumnjičenih su zločin priznali i detaljno opisali način na koji su ga počinili.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ