Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije Kanade Milan Borjan, promovisan je danas kao novi član Slovana iz Bratislave, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

borjan
Foto: Tanjug/AP Photo/David J. Phillip/File

Borjan (36) je u Slovan došao na jednogodišnju pozajmicu iz Crvene zvezde, koju je napustio pošto je novi trener Barak Bahar poručio da ne računa na njega. Izvršni direktor Slovana Ivan Kmotrik mlađi nije na promociji krio zadovoljstvo zbog dolaska kapitena Kanade.

“Borjan je od prvog trenutka bio jasan izbor za nas da pojačamo poziciju golmana. Učinio sam sve da se sa njim dogovorimo. On je golman sa velikim iskustvom na klupskom i reprezentativnom nivou. Upravo je to ono što nam je trenutno potrebno – mir i sigurnost za našu poslednju liniju. Verujem da ćemo upravo to naći kod Borjana, koji nam dolazi na jednogodišnju pozajmicu. Njegov dolazak takođe predstavlja veliku korist za našeg golmana Martina Trnovskog, koji pored njega može ponovo da pređe na viši nivo”, rekao je Kmotrik.

Borjan je na promociju u Slovan stigao direktno sa Gold kupa, gde je branio na prva dva meča, ali je zatim napustio ekipu zbog povrede, kako je ranije danas saopštio Fudbalski savez Kanade.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: