Podeli vest

Dejvid Gerou, nagrađivani biograf Baraka Obame, izneo je u intervjuu za Foks njuz nekoliko tvrdnji o bivšem američkom predsedniku – od toga da “nije normalan”, do toga da je “nesiguran” isto koliko i Donald Tramp.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

obama
Foto: Tanjug/AP Photo/Thanassis Stavrakis/file

Dejvid Gerou, nagrađivani biograf Baraka Obame, izneo je u intervjuu za Foks njuz nekoliko tvrdnji o bivšem američkom predsedniku – od toga da “nije normalan”, do toga da je “nesiguran” isto koliko i Donald Tramp.

“On nije normalan – kao da nije normalan političar ili normalno ljudsko biće”, rekao je Gerou, nakon što je ispričao priču o Obaminom advokatu koji ga je upozorio da ne pita ništa o ocu bivšeg predsednika.

Dodao je da je Obama “stvorenje sa druge planete”.

Pored toga, biograf je rekao da Obama i dalje živi u Vašingtonu, iako je relativno mlad i više nije predsednik.

“Živi u velikoj vili u Kalorami, u Vašingtonu. Zar vam nije čudno da on, bivši predsednik i relativno mlad čovek, živi u centru Vašingtona”, upitao je Gerou i dodao da se u Obaminoj kući redovno održavaju sastanci na kojima učestvuju visoki zvaničnici Bele kuće, uz pripadnike Tajne službe koji obezbeđuju objekat.

On kaže da ne piše o takvim stvarima jer to nisu teme koje ga zanimaju.

“U Vašingtonu ima više od hiljadu novinara, a ipak niko ne izveštava o Obaminoj vili. Makar da nam kaže ko dolazi i odlazi”, navodi Gerou.

Objašnjava da su Barak i njegova supruga Mišel Obama opsednuti poznatim ličnostima, odnosno druženjem sa njima.

“Oboje su bili ljudi koji nisu imali želju za tim sve do 2000. godine. Ne bi im palo na pamet da budu sa Bijonse i Džej Zijem ili sa Ričardom Bransonom”, navodi poznati biograf.

Dodaje da Obamini stari prijatelji nisu iznenađeni što se on pretvorio u nekog drugog, “ali ne mogu da objasne zašto se Mišel pretvorila u nekog drugog”.

Barak Obama je bio predsednik SAD u dva mandata, od 2009. do 2017. godine. Pre toga je, od 2005. do 2008. godine, bio senator američke savezne države Ilinois.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: