Podeli vest

Aleksa Račić, Branimir Nestorović i Valentina Arsić Arsenijević dali podršku Dverima

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

dveri
Foto: Srpski pokret Dveri

Srpski pokret Dveri danas je potpisao Sporazum o saradnji na svim nivoima izbora koji će se održati 3. aprila sa Aleksom Račićem, Branimirom Nestorović i Valentinom Arsić Arsenijević.

Sporazum je napravljen, kako je rečeno na konferenciji za štampu, polazeći od ideje Nestorovića i Račića da bi za nastupajuće izbore trebalo da dođe do formiranja čiste i jasne patriotske političke opcije.

Nestorović i Račić navode da stavljajući na prvo mesto brigu o zdravlju nacije i posebno dece, stupaju u saradnju na svim nivoima izbora.

Srpski pokret Dveri obavezao se da, ukoliko uđe u parlament u Narodnoj skupštini, pokrene javne rasprave na teme definisanih zajedničkih interesa i da će se predsednički kandidat Boško Obradović založiti da se u resorima prosvete i zdravstva prihvate ideje, pomoć i angažman potpisnika sporazuma.

Račić, Nestorović i Arsić Arsenijević podržaće izbornu koaliciju Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije na republičkim parlamentarnim izborima i Boška Obradovića kao zajedničkog kandidata za predsednika Srbije, a na izborima za skupštinu grada Beograda Borislava Antonijevića, člana udruženja građana “Lekari i roditelji za nauku i etiku” kao nestranačkog kandidata Patriotskog bloka.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: