Podeli vest

U periodu od 5. do 7. aprila organizovaće se niz prigodnih manifestacija, kojima će se pružati podrška obolelima od raka creva i jetre i promovisati aktivnosti prevencije

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

brankov most
Foto: Shutterstock

Dekorativno osvetljenje Brankovog mosta biće u plavoj boji u okviru promocije prevencije koju od danas sprovodi Udruženje pacijenata obolelih od raka debelog creva i jetre i medikalnih onkologa Srbije uz podršku Grada.

Kako je saopštilo JKP “Javno osvetljenje” Beograd, Udruženje pacijenata obolelih od raka debelog creva i jetre i medikalnih onkologa Srbije uz podršku Grada, od danas će početi promociju aktivnosti prevencije, ali i podrške obolelima kolorizovanjem instalacije dekorativnog osvetljenja Brankovog mosta u plavu boju.

U periodu od 5. do 7. aprila organizovaće se niz prigodnih manifestacija, kojima će se pružati podrška obolelima od raka creva i jetre i promovisati aktivnosti prevencije.

Ove godine u Srbiji je uvedena ciljana terapija za lečenje ove podmukle bolesti, od koje se u našoj zemlji godišnje razboli oko 4.000 ljudi.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: