Podeli vest

Odbojkašice Srbije donele su nam 28. medalju na mediteranskim igrama

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

odbojka
Foto: Shutterstock

Obojkašice Srbije osvojile su bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u Oranu, pošto su danas u meču za treće mesto pobedile Španiju 16:25, 25:18, 20:25, 25:16, 15:10.

Ovo je 28. medalja za srpske sportiste na Mediteranskim igrama.

“Želim da čestitam devojkama osvojenu bronzanu medalju. Mislim da je sjajan rezultat, jer smo ovde bili sa najmlađim timom. Došli smo u Alžir sa ekipom ispod 21 godine. Bilo je naravno momenata kada smo bile malo uplašene, nismo imale dovoljno hrabrosti da odigramo bolje, napravile neke neiznuđene greške, što je i normalno imajući u vidu godine naših igračica. Generalno mislim da je na turniru prikazan dosta visok nivo odbojke, pa je samim tim ovaj uspeh devojaka veći i one su pokazale da ženska srpska odbojka ima i dalje lepu budućnost”, izjavila je selektorka Srbije Marijana Boričić.

Kapiten reprezentacije Srbije Rada Perović čestitala je svojoj ekipi osvojenu medalju.

“Velika je čast učestvovati na jednom ovako velikom takmičenju. Imali smo dve veoma teške utakmice. U polufinalu smo igrali protiv Turske gde smo imale veliki pad u igri, ali smo uspeli da se podignemo za ovu utakmicu. Ekipa Španije je veoma borbena i nije se predavala do kraja utakmice i utoliko mi je draže što smo osvojile ovu medalju”, izjavila je Perovićeva.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: