Podeli vest

Naše službe su za pretnju po život predsednika Aleksandra Vučića znale i to su sprečile (oni koji danas bespogovorno veruju Belivuku su to tada ismevali, a sada ignorišu), napisala je Brnabić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

brnabić
Foto: Shutterstock

Premijerka Srbije Ana Brnabić saopštila je danas da su bezbednosne službe Republike Srbije bile svesne pretnji po život predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da su to sprečile.

„Naše službe su za pretnju po život predsednika Aleksandra Vučića znale i to su sprečile (oni koji danas bespogovorno veruju Belivuku su to tada ismevali, a sada ignorišu). Lalić, kao insajder, potvrđuje da je atentat planiran i iznosi detalje koje nismo znali, npr.da je za ovo bilo nuđeno pet miliona evra,“ napisala je Brnabić u objavi na društvenoj mreži Tviter.

Ona je ukazala da je to logično i lako razumnjivo svima „osim onima za koje su i psihopatske masovne ubice prihvatljive, dok god su protiv Vučića“.

„Za sve one koji nas pitaju kako verujete Laliću, a ne Belivuku, da navedem samo jednu činjenicu, a koje je svestan svako ko bilo šta zna o državi i borbi protiv kriminala, a nije zaslepljen mržnjom prema Aleksandru Vučiću. Svedok saradnik iznosi detalje onoga o čemu bezbednosne službe i tužilaštvo već imaju i saznanja i dokaze – da nije tako, ne bi ni bilo procesa, a ni svedoka saradnika (dakle, isto kao i svuda u svetu),“ napisala je Brnabić u objavi.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

Trenutno nema novih vesti iz ove rubrike

POGLEDAJTE JOŠ: