Podeli vest

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da su predlagači i sponzori rezolucije o Srebrenici u UN bili iznenađeni sposobnšću i odlučnošću predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se bori kako bi objasnio koliko je rezolucija pogubna i u suprotnosti sa Dejtonskim mirovnim sporazumom “Predsednik Aleksandar Vučić im je poremetio mnoge planove i ‘pomrsio konce’ i dodatno je odlažu jer nisu očekivali nikakav otpor Srbije.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ (STF)

Oni su navikli na Srbiju do 2012. godine. Ne mogu da se naviknu da Srbija ima kapacitet i hrabrost da se bori i da ima jednog Aleksandra Vučića koji će smeti da se bori”, ocenila je Brnabić za TV Prva.

Brnabić je rekla da će Vučić stići do svakog kraja sveta – “od Pacifika do Kariba”, da će kontaktirati svaku afričku državu, da će svakog zamoliti za pomoć i da će izdvojiti vreme da objasni svima koliko je pogubna rezolucija o Srebrenici i da direktno krši Dejtonski mirovni sporazum.

“Samim tim rezolucija je izuzetno problematična za region i ona nema čak ni odobrenje predsedništva BiH. Borićemo se i dalje. Ja mislim da je to, što se predsednik vraća i nastavlja borbu iz Njujorka za sponzore i kosponzore rezolucije potpuna noćna mora. Mi nastavljamo ovde da se borimo rame uz rame s njim za našu Srbiju, naše interese i naš narod”, zaključila je Brnabić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: