Podeli vest

Astrolozi tvrde da u vreme retrogradnog merkura ne treba ništa započinjati, a Čarlsu III se zalomilo da baš u ovo vreme započne vladavinu

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

princ čarls
Foto: Shutterstock

Nakon što je vladala Velikom Britanijom više od 70 godina, kraljica Elizabeta II preminula je mirno, okružena porodicom i voljenima. Sada svet skreće pažnju na njenog naslednika, zbog čega je astrologija princa Čarlsa aktuelnija nego ikad.

Iako njegova natalna karta dokazuje da je oduvek trebalo da bude kralj, ona takođe pokazuje da će prilagođavanje novom položaju biti prepuna izazova.

Rođen 14. novembra 1948. godine u 21.14 č. u Londonu, Engleska, Čarls je Škorpija sve do svoje srži, kaže astrolog Roja Beklund.

On smatra da će kralj Čarls III nakon stupanja na dužnost u vreme retrogradnog Merkura uraditi ono što ova planeta zahteva od svih nas – razmisliti o svemu do sada.

“Čarls III će ponovo razmisli o svom sistemu vrednosti i preispitati svoj identitet, ne samo kao monarha, već i kao čoveka”.

Astrolog Njujork posta ocenjuje da raspored planeta u natalnoj karti Čarlsa III čini veoma strastvenom, dramatičnom i harizmatičnom ličnošću koja ostavlja druge inspirisane – ili spaljuje sve ako stoje na putu onome što on želi.

Takođe, on jdodaje da je Čarls III osoba koja ima prilično „sve ili ništa“ princip u svom pristupu životu i vidi svet kao crno-beli.

Da bi se ovo dodatno bilo naglašeno, novi britanski kralj ima Pluton, planetu dominacije i intenziteta takođe u svom Ascendentu, koji spaja ovu energiju sa njegovim identitetom.

“Jupiter prekrasno povezan sa njegovim Saturnom, jer je to redak aspekt velikog vođstva. Ima jak moral i uspeva da bude aktivan u društvu i poseduje značajne ambicije. Srećom, on je rođen na mestu gde može dobro da vežba i zbog ove planetarne veze, može da funkcioniše kao fantastičan menadžer i kralj dok tečno balansira između optimizma, dobrog rasuđivanja i praktičnosti”, piše Kajli Tomas za Njujork Post.

Šta je pred velikim novootkrivenim Kraljem?

“Prvo i najvažnije, Jupiter, planeta čuda, stoji na vrhu njegove karte tokom većeg dela 2023. i 2024. godine – otkrivajući da je na vrhuncu svog profesionalnog života i javnog priznanja. Ceo svet će ga gledati dok korača napred i potvrđuje se”, kaže Tomas.

Jesu li mu astrolozi prorekli tačnu sudbinu, ostaje da se vidi.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: