Crnogorska policija prikupila je danas obaveštanja od supruge teroriste Miloša Žujovića, ubijenog u subotu tokom napada na pripadnika srpske Žandarmerije ispred izraelske ambasade u Beogradu.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Iz Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da su postupili po zahtevu kolega iz Srbije i od nje prikupili obaveštenja na tražene okolnosti.

“Crnogorski organi za sprovođenje zakona stoje na raspolaganju organima Republike Srbije za dalju saradnju u ovom predmetu”, navodi se u saopštenju. Načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslav Cmolić rekao je danas da je MUP Crne Gore uhapsio suprugu teroriste, kao i da su joj oduzeti svi elektronski uređaji.

“MUP Crne Gore je ekspresno došao do supruge teroriste, oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška celog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju poverenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bismo održali red i mir i zaštitili naše građane”, rekao je Cmolić za Informer TV.

Žujović je u subotu oko 11.00 samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića (34) u vrat ispred ambasade Izraela u Beogradu, a kod sebe je imao i nož.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: