Podeli vest

Svečano otvaranje Beogradskog buvljaka, koji se sa Novog Beograda seli na Miljakovac, na adresu Vareška bb, zakazano je za 13. decembar u 17 sati. Do kraja meseca, zakupci će omogućiti popuste do 30 posto na određene artikle.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pixabay

“Čuveni Beogradski buvljak od srede, 13. decembra počinje da radi na novoj adresi, to je pijaca Miljakovac, ulica Vareška bb – zvanični naziv Beogradskog buvljaka biće Otvoreni tržni centar Miljakovac – Beogradski buvljak”, rekla je za Tanjug Jelena Nikolić, iz Javno komunalnog preduzeća “Beogradske pijace”.


Ona je istakla da nije samo adresa to što je novo – nov je ambijent, moderan i komforan i omogućiće i zakupcima i mnogobrojnim sugrađanima koji se već godina snabdevaju na Buvljaku da u daleko lepšim uslovima kupuju robu široke potrošćnje po popularnim cenama čemu Buvljak duguje popularnost u kojoj uživa.


“Novi Beogradski buvljak prostiraće se na 12.000 kvadrata, od toga je 4 hiljade kvadrata natkriveno i tu će biti smešteno 230 bokseva tezgi. Prostor je i osvetljen i pokriven video nadzorom kako bi zakupci mogli da rade do večernjih časova u svim vremenskim uslovima”, rekla je Nikolić.


Na novom Buvljaku biće i 60 lokala i 130 parking mesta za naše sugrađane koji budu dolaziti svojim vozilom, a iz svih delova grada moćiće brzo i lako da se stigne jer do ove lokacije vodi 9 autobuskih linija plus linija Beovoza čija se stanica nalazi na 150 metara odavde.


“Otvaranje novog ‘Beogradskog buvljaka’ počinje u sredu u 17 časova, uz Beogradski noćni market i DJ-a. Velika prednovogodišnja žurka za otvaranje će biti upriličena, a naši zakupci će omogućiti popuste do 30 posto na određene artikle do kraja decembra”, rekla je Nikolić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: