Podeli vest

Dačić ističe da je to još jedna potvrda ispravnosti politike koju su SPS i SNS zajedno vodili u interesu Srbije

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izrazio je večeras veliko zadovoljstvo rezultatima ponovljenih izbora, navodeći da se jesno pokazalo da je SPS druga politička snaga u Srbiji, posle Srpske napredne stranke (SNS).

”Želim da izrazim veliko zadovoljstvo rezultatima ponovljenih izbora. Lista koju ja predvodim osvojila je 15,88 odsto na ponovljenim parlamentarnim izborima na 54 biračka mesta, čime smo uvećali naš rezultat od pre dve nedelje za 39 odsto i u procentu i u apsolutnom broju glasova. Isto tako nas zajednički predsednički kandidat Aleksandar Vučić ubedljivo je pobedio sa osvojenih oko 80 odsto glasova”, poručio je Dačić u izjavi za Tanjug.

Dačić ističe da je to još jedna potvrda ispravnosti politike koju su SPS i SNS zajedno vodili u interesu Srbije.

”Po poslednjim rezultatima, naša koaliciona lista Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Zelenih Srbije osvojila je više od 435 hiljada glasova, odnosno 32 poslanička mandata. U gradu Beogradu zadržali smo osam odborničkih mandata. Time smo jasno pokazali da smo druga politička snaga u Srbiji, posle Srpske napredne stranke”, naveo je Dačić.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: