Podeli vest

Predsednik SPS Ivica Dačić izrazio je danas zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za ukazano poverenje da zajedno nastave da sprovode politiku “koja se u proteklim godinama pokazala kao najbolja za Srbiju”

Autor : Bilten.rs , Izvor :

IVICA DAČIĆ
Foto: Tanjug/Sava Radovanovic/Arhiva

Dačić je istakao da je “još više nego do sada” spreman da radi na “ostvarenju svih postavljenih ciljeva”.

“Pred budućom Vladom Srbije, nalazi se period velikih izazova i pritisaka i ja sam siguran da ćemo kao i do sada sačuvati punu političku i ekonomsku stabilnost, i da ćemo nastaviti da ubrzano razvijamo Srbiju”, izjavio je Dačić Tanjugu.

On je rekao da je u to siguran zato što imamo političko jedinstvo i jasne ciljeve, pre svega u zaštiti Kosova i Metohije, kao našeg najvažnijeg državnog i nacionalnog interesa.

“Ja sam spreman da, zajedno sa predsednikom Vučićem, još više nego do sada radim na ostvarenju svih postavljenih ciljeva, i uveren sam da samo u takvoj saradnji možemo da očuvamo i unapredimo našu Srbiju”, naveo je Dačić.

Socijalistička partija Srbije će i ubuduće da bude pouzdan i snažan partner Srpske napredne stranke u sprovođenju odgovorne državne politike koja je, kako je rekao lider SPS-a, i do sada osigurala punu stabilnost, snažan ekonomski razvoj i odbranu najvažnijih nacionalnih interesa.

“Čast mi je da i lično nastavim da radim na tim ciljevima, zajedno sa predsednikom Vučićem i budućom premijerkom, i ubeđen sam da ćemo svi zajedno uspešno da odgovorimo na sve izazove sa kojima se suočavaju naša država i naš narod”, rekao je Dačić.

Predsednik Srbije je danas, saopštavajući da je Ana Brnabić mandatar, rekao da će Dačić u novoj Vladi Srbije sem važnog ministarskog mesta i zamenika predsednika vlade imati funkciju koordinatora službi bezbednosti.

(Kraj) /jbu


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: