Podeli vest

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da predstavnici opozicije svakoga dana izmišljaju nove besmislene zahteve za održavanje lokalnih izbora, čime, kako kaže, unapred traže alibi za siguran poraz na tim izborima.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

“Sad im ne odgovara ni datum (2. jun), koji je inače poslednji mogući po zakonu za izbore u Beogradu. Prvo su tražili izbore odmah, a sada ‘nikad ni po koju cenu’. I naravno, uz glavni i suštinski zahtev da Aleksandar Vučić ne može da bude nosilac liste, što pokazuje svu licemernost, jer su svi njihovi lideri i Koštunica i Tadić uvek bili nosioci njihovih lista”, rekao je Dačić za Tanjug.

Dačić je ocenio da opozicija zapravo neće izbore, već hoće da ih neko sa strane dovede na vlast i “ponovo uspostavi krizne štabove”.

“Toga više nikada neće biti. Srbija je slobodarska zemlja, koja vodi samostalnu i nezavisnu politiku, isključivo u interesu srpskog naroda i svih građana Srbije. To opozicija nikad neće razumeti i zato uvek i gubi na izborima”, poručio je Dačić.

Predstavnici liste “Srbija protiv nasilja” ranije danas su predstavili dokument sa zahtevima u kojem, između ostalog, traže da nosioci izbornih lista ne mogu da bude osobe koje nisu kandidati na tim listama, kao i da se datum održavanja beogradskih izbora poklopi sa datumom održavanja lokalnih izbora u Srbiji.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: