Podeli vest

Numerolozi kažu da 11. novembar ima najveći numerološki značaj i veruje se da je dan sreće i novih početaka. Evo kako da na najbolji način iskoristite ovaj važan dan.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

11.11.2022.
Foto: Pixabay

Ova godina nije bila, pa, najbolja godina. Ali numerolozi tvrde da bi stvari mogle da se promene od danas, 11. novembra.

Zahvaljujući moćnoj numerologiji 11/11, današnji dan se smatra jednim od najsrećnijih dana u godini.

Moć broja 1

Broj 11 u numerologiji se smatra „majstorskim brojem“ i predstavlja rast, razvoj, inspiraciju i duhovno prosvetljenje. Dakle, dvostruki pogodak energije – to je 11/11 – stvara moćnu priliku da stupite u kontakt sa svojim višim ja i jasnije zamislite svoje ciljeve.

Pošto je 11 broj ‘novih početaka’, kaže se da kad god vidite 11, 111 ili 1111 to predstavlja priliku za filozofsku manifestaciju. Veruje se da univerzum stvara izuzetno moćan trenutak u kome će se vaše namere manifestovati sa visokim stepenom brzine i efikasnosti i to nikada ranije.

Ako razmislite o tome, 11. dan 11. meseca označava moćne događaje u savremenoj istoriji. Na primer, primirje kojim su okončane borbe u zapadnoj Evropi tokom Prvog svetskog rata stupilo je na snagu u 11 sati ujutru po pariskom vremenu 11. novembra 1918. godine.

Dakle, kada se moć 11/11 primeni na ove istorijske događaje, to označava novi početak i duboku transformaciju u čovečanstvu.

Kako maksimalno iskoristiti 11. novembar

11. novembar je vreme da se povežete sa svojim duhovnim carstvom i prilika da istražite ta vrata u nepoznato.

Kako je Meri Hajkel Hant napisala za Kindred Spirit, 11. novembar nudi „ideju o pragu koji se može preći, omogućavajući ulazak u drugu dimenziju, novu zemlju, mesto sa obećanjem novih početaka”.

Dakle, počnite da razmišljate krupno, postavite konkretne ciljeve i zapitajte se šta želite i zašto to želite.

Kako astrologija utiče na 11. novembar
Na astrološkom nivou, astrolog i čitačica tarot karata Marija Sofija Marmanides rekla je za Vell+Good da zvezdani znaci Jarac, Rak, Ovan i Vaga moraju da pripreme nešto u svom životu da bi se manifestovali ili prešli u nešto drugo.

I uprkos astrološkim događajima retrogradnog Marsa, retrosenke Merkura i konjunkcije Jupitera i Plutona koji se dešavaju ove nedelje, moć 11. novembra će nadmašiti svako kosmičko ludilo i dati vam šansu da napravite poslednji korak ka pozitivnom rastu, piše Body and Soul


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

saracin

VUČIĆ SUTRA dočekuje SARACINA

-Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u petak, 14. juna sa specijalnim izaslanikom Nemačke za Zapadni Balkan Manuelom Zaracinom,…
orlić

VLADA: Orlić zvanično direktor BIA-e

Vlada Srbije donela je danas na sednici rešenje o postavljenju Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije. Saglasnost da Orlić bude…