Podeli vest

Deo roditelja učenika koji pohađaju OOŠ “Vladislav Ribnikar” održali su večeras ispred te škole skup podrške i zajedništva kako bi pozdravili ideju da deo škole bude pretvoren u Memorijalni centar, kao i da deo škole u kojem se nekada odvijala nastava bude funkcionalan za učenike.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto Tanjug/JADRANKA ILIĆ (STF)

Roditelji DECE KOJA IDU U ŠKOLU, kao i učenici škole okupili su se ispred škole oko 19.30 i mirno, bez obraćanja, stajali ispred škole simboličnih 40 minuta, koliko i traje jedan školski čas u toj školi.

Ulica Svetozara Markovića bila je zatvorena za saobraćaj tokom trajanja skupa.

Roditelji dece koja idu u OOŠ “Vladislav Ribnikar” organizovali su okupljanje kako bi, kako su ranije najavili, pružili podršku učenicima i nastavnicima te škole, ali i da bi, kako kažu, sačuvali sećanje na učenike i domara Dragana koji su stradali u masakru trećeg maja prošle godine.

Oni su ranije danas u saopštenju pozdravili odluku Vlade Srbije od 8. marta ove godine da se oformi Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra i naveli da će toj grupi pružiti podršku u radu i pomoći joj, kako su naveli, da se u sagledavanjima mogućih rešenja uzmu u obzir i potrebe učenika i škole.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ