Podeli vest

Pojedini španski mediji objavili su juče da je rukovodstvo Al Hilala ponudilo Mesiju 900 miliona evra za trogodišnji ugovor.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

mesi
Foto: Shutterstock

Direktor Al Hilala Fahed Al-Mofarij potvrdio je danas da je klub iz Saudijske Arabije zainteresovan za fudbalera Pari Sen Žermena i reprezentativca Argentine Lionela Mesija, prenose mediji u Dubaiju.

Pojedini španski mediji objavili su juče da je rukovodstvo Al Hilala ponudilo Mesiju 900 miliona evra za trogodišnji ugovor.

“Pitao sam Faheda Al-Mofarija, koji je čelni čovek Al Hilala o mogućnosti da angažuje Mesija. Rekao mi je: ‘Sve je isto kao i u slučaju Kristijana Ronalda. Ne radi se samo o interesu kluba ili igrača, ovo nije posao samo za naš klub. Svi saudijski klubovi imaju isti cilj, a to je veliki iskorak na koji nas je inspirisao naš ministar sporta’ “, napisao je na društvenim mrežama novinar Eslam Magdi iz Dubaija.

Mesi ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone. Francuski mediji su ranije objavili da je Argentinac postigao usmeni dogovor sa čelnicima “svetaca”. Po ovom dogovoru, Mesi bi trebalo da produži ugovor do juna 2024. ili 2025. godine, a zarađivao bi 40 miliona evra po sezoni.

Ronaldo je nedavno potpisao ugovor sa Al Nasrom do juna 2025. godine po kome će navodno zarađivati 200 miliona evra po sezoni.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: