Podeli vest

Jedna od najvećih i najprepoznatljivijih vokalnih grupa na svetu Perpetuum Jazzile nastupiće 9. februara u beogradskom Kolarcu gde će publici predstaviti nove obrade svetskih hitova, najavili su organizatori.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

kolarac
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ ARHIVA

Punom parom spremaju i studijski album. “Cela godina će biti u znaku našeg okruglog jubileja. Oživećemo sve naše najveće hitove i uvežbavati još puno novih pesama.

Uskoro ćemo objaviti i prvi singl s nadolazećeg novog studijskog albuma za koji se nadamo da će zadiviti obožavatelje širom sveta”, kažu iz Perpetuuma, grupe čiji članovi su u novu godinu ušli radno i to zatvaranjem manifestacije Evropske prestonice kulture 2022. u Novom Sadu.

Zanimljivo je da tokom ovih 40.godina delovanja su imali preko 1000 nastupa, preko 300 pevača, izdali su 13 albuma i DVD, imali turneje po Evropi, Severnoj Americi ( 23 koncerta), Kini. Najpopularnija su vokalna grupa na YouTube sa preko 100 miliona pregleda. Ponosni su na nastupe za Disney (Pariz), UEFA-u (Postojna Jama), Rotary Int. SAD (Hamburg), UN za GS Ban Ki Moon (New York), ENEL (Rim), na predstavljanju Pirellijevog kalendara u Milanu.

Perpetuum Jazzile je vokalni (a capella) orkestar koji čini više od 40 vrhunskih pevača koji uživo pružaju nesvakidašnje iskustvo – dvosatni, fascinantan vatromet birane muzike, vrhunske izvedbe, strasti i emocije! Njihovi koncerti satkani su od svetskih hitova raznih žanrova, jazz, pop, swinga, rock, bossa nove, sambe, gospela…

U poplavi sve monotonijih muzičkih proizvod baogati koncertni repertoar Perpetuum Jazzile uključuje jedinstvene vokalne obrade svetskih muzičara kao što su ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees i drugih legendi, kao i vlastite interpretacije i obrade raznih narodnih pesama. Vokalni orkestar peva na različitim jezicima: engleskom, portugalskom, španskom, italijanskom, nemačkom, srpskom, makedonskom, i dr.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: