Podeli vest

Jedan od najiščekivanijih izvođača Nišvila,Triki, prekinuo je sinoć koncert na Niškoj tvrđavi, a direktor festivala Ivan Blagojević rekao je na završenoj koferenciji za medije da je u pitanju “osoba sklona autodestrukciji iako je sjajan umetnik” i da su za sve “krivi njegovi demoni”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ

“Demoni koji prate nekadašnjeg člana grupe Massive Atack izbili su baš u trenutku kada ne treba. Napravio nam je i dobar i loš publicitet uskraćivanjem ovog koncerta. Najviše mi je žao benda, naročito pevačice kojoj se plakalo. Ovakvu atmosferu su samo mogli da požele. Tražio je mrak, odradio deo koncerta, povukao bend sa bine, pitao sam o čemu se radi, rekli su mi da je to deo šoa. Posle nastavka samo je bend nešto radio, on se vratio u bekstejdž” rekao je Ivan Blagojević.

Najverovatnije će od agencije koja zastupa britanskog muzičara tražiti novog izvođača koji će “kao kompenzacija” nastupiti sledeće godine na 30. Nišvilu.

Blagojević je zaključio da neće biti odmora već da će kampanja za 30. jubilarni Nišvil krenuti krajem oktobra, te je najavio da će sledeće godine pokušati da dovedu neke od najboljih svetskih džez muzičara, ukoliko budu imali veći budžet nego ove godine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: