Podeli vest

Poruka za Strelčeve glasi “Oslobodite se prošlosti”, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 13.06.2024.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Horoskop
Foto: Shutterstock

OVAN 

Odredite kako da poboljšate svoje životne uslove ili aranžmane. Odvojite vreme da se lično pozabavite ovim pitanjem i odredite kako i gde će vaš novac imati najznačajniji uticaj. Ponovno povezivanje sa starim prijateljem pomoći će vam da se oslobodite prošlosti. 

BIK

Biće vam bolje ako budete delovali brzo. Procenite, definišite svoju poziciju i prilagodite svoj život onome što vam najbolje odgovara. Promena je favorizovana ako se brzo odlučite i pratite. Obratite se stručnjaku za zdravlje i novac. 

BLIZANCI

Poravnajte se sa ljudima koji vas razumeju i nude podršku i rešenja, a ne kritiku. Ne dozvolite da vas negativnost sruši ili sputava. Neka vaša dela govore umesto vas i neka vaša dobrota vodi put. Samousavršavanje će dovesti do komplimenata. 

RAK 

Ako vam nešto ne ide, idite u pravcu koji vam olakšava da stignete do odredišta. Neka stvari budu jednostavne, učinite da se vaše reči računaju i ostanite u okviru svog budžeta. Neka iskustvo bude vaš vodič. 

LAV

Ne dozvolite nekome da preuzme ili izvrši izmene koje ne odgovaraju vašim potrebama. Lavov šarm, uvid i praktična pomoć podstaći će druge da vide stvari na vaš način. Emocionalni problem će vam dati snagu i hrabrost da napravite razliku. 

DEVICA 

Krećite se oprezno napred. Ne stavljajte sebe u opasnost ili dozvolite drugima da postavljaju nepravedne zahteve prema vama. Prilagođavanja koja napravite poslaće jasnu poruku svakome ko je odlučio da vam stane na muku. Ne dozvolite da vam posao pravi problem kod kuće. 

VAGA 

Danas ćete morati da pređete dosta terena. Obujte patike za trčanje i izađite. Priprema će vam znatno pomoći, tako da ne štedite kada su detalji u pitanju. Ako volite nekoga, podelite svoje namere i budite spremni na razumna prilagođavanja. 

ŠKORPIJA

Ne delite tajne niti pravite promene iz pogrešnog razloga. Budite kreativni i osmislićete plan koji daleko prevazilazi vaša očekivanja. Ne dozvolite da vas previd kod kuće košta previše. Preuzmite samo ono što je izvodljivo. 

STRELAC 

Idete u pravom smeru, ali niste fokusirani na rezultat. Vratite se i ponovo razmislite o svojim motivima i shvatićete kako da postignete svoj cilj. Prisustvovanje društvenom događaju ili provođenje vremena sa nekim koga volite olakšaće stres. 

JARAC

Razmislite o promenama kod kuće koje će vam olakšati život. Ne dozvolite da vas bilo ko nagovori na nešto što ne želite ili trošite više nego što vam budžet dozvoljava. Zadržite svoje misli i planove za sebe dok sve ne bude na mestu i ne budete spremni da krenete. 

VODOLIJA

Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo, ali budite spremni da iskoristite svaku priliku koja vam se pruži. Dostupne su investicije i pozicije koje vam mogu pomoći na putu do vrha. Lični rast, samousavršavanje i ljubav su favorizovani. 

RIBE

Budite otvorenog uma, ali ne verujte svemu što čujete. Nosite svoje srce na dlanu, ali ne dozvolite nikome da vas iskoristi. Odlučite se i uradite ono što vam odgovara. Izbegavajte događaje koji mogu dovesti do zdravstvenih posledica.

saracin

VUČIĆ SUTRA dočekuje SARACINA

-Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u petak, 14. juna sa specijalnim izaslanikom Nemačke za Zapadni Balkan Manuelom Zaracinom,…