Podeli vest

Poruka za Škorpije glasi “Pokrenite promene”, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 10.07.2024.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Horoskop
Foto: Shutterstock

OVAN

Rešite emocionalne probleme bez odlaganja. Govorite, razgovarajte o svojim brigama i ponudite rešenja koja motivišu druge da doprinesu postizanju rezultata koje želite. Neka lična dobit, ljubav i zdravlje budu vaši prioriteti i negujte odnose kako biste izbegli razilaženje.

BIK

Morate igrati po pravilima ako želite da pobedite. Govorite iz srca i budite spremni da ispunite obećanja koja ste dali. Preuzmite vlasništvo nad promenama koje donosite i odgovorno se nosite sa posledicama.

BLIZANCI

Morate igrati po pravilima ako želite da pobedite. Govorite iz srca i budite spremni da ispunite obećanja koja ste dali. Preuzmite vlasništvo nad promenama koje donosite i odgovorno se nosite sa posledicama.

RAK

Procenite svoju situaciju i smislićete pristojan plan koji će podstaći priliku da podignete svoj ugled ili prihod. Izađite van svoje zone udobnosti ako će vam to pomoći da nadmašite konkurenciju ili bilo koga ko vam se suprotstavlja.

LAV

Sanjajte i idite napred da otkrijete sve što treba da znate o nečemu što vas zanima, a zatim najavite šta ćete sledeće uraditi. Usredsredite se na posao i saznaćete koliko disciplinovani i efikasni možete postati. Ništa ne prepuštajte slučaju.

DEVICA

Proučite, otkrijte i sprovedite svoj plan. Ispitajte sve što mislite da bi moglo predstavljati problem kako biste mogli da otklonite greške. Ponudite empatiju i uvid nekome ko vam može pomoći. Podsticaj će vam dati moć pregovaranja. Postavite visoke standarde.

VAGA

Postavite ciljeve i držite ih se, bez obzira na to šta drugi žele. Stavljanje sebe na prvo mesto će obezbediti napredak i dati vam više mogućnosti da pomognete drugima. Danas možete da napredujete.

ŠKORPIJA

Pokretanje promena pre nego što sve bude na mestu rezultiraće neizvesnošću. Odvojite vreme i napravite plan koji će vam olakšati um i usmeriti vas u pravom smeru. Ne trošite na stvari koje vam nisu potrebne.

STRELAC

Potražite najravniji put da stignete tamo gde želite, a zatim nastavite. Ne oslanjajte se na druge da vas vode ili da reše vaš problem. Potražite finansijsku priliku koja će vam pomoći da povećate svoju ušteđevinu i olakšate svoj um.

JARAC

Emotivni razgovori su neophodni ako želite da izbegnete razdor. Sakupite svačije misli pre nego što odlučite šta dalje. Ne prepuštajte se iskušenjima i ne dozvolite da vas pretvaranja odvedu na krivi put. Uradite ono što je najbolje za vas.

VODOLIJA

Imate pravu ideju, zato nemojte da preispitujete svoj sledeći potez. Idite na glavni put i završite ono što ste započeli. Vaša sreća zavisi od toga da radite ono što vam sada odgovara. Investirajte u sebe, svoj dom i svoje izglede. Romantika je u zvezdama.

RIBE

Usporite, pregledajte bitne detalje i prilagodite svoje planove kako biste zadovoljili potražnju i osigurali napredak. Pogledajte širu sliku, ali promenite samo ono što je sada neophodno. Vreme je na vašoj strani, a strpljenje će sprečiti greške.