Podeli vest

Princ Hari i njegova supruga Megan produciraće dve Netfliksove serije o životnom stilu i profesionalnom polou, najavio je Netfliks. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa biće izvršni producenti dve nove Netfliks serije koje se fokusiraju na stil života i polo, piše Gardijan.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

Foto: TanjugMartin Meissner (STF)

Emisija o stilu života istraživaće “radosti kuvanja, baštovanstva, zabave i prijateljstva”, dok će druga pružiti novi “pristup svetu profesionalnog poloa” i Otvorenom prvenstvu SAD u tom sportu na Floridi, navodi Netfliks.

Emisije će snimati njihova kompanija Archewell Productions, pri čemu će vojvotkinja producirati obe serije, a vojvoda će raditi na seriji o polou. Obe serije su u ranoj fazi proizvodnje, a naslovi i datumi izlaska biće objavljeni u narednim mesecima.

Saseksi su ranije objavili tri dokumentarna filma sa Netfliksom kao deo ugovora od više miliona funti. Kompanija Archewell Productions osnovana je 2020. godine. Hari i Megan su se preselili u SAD 2020. godine, nakon što su se povukli sa kraljevskih dužnosti.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: