Podeli vest

Dodela Emi nagrada je odložena za 15. januar, objavile su Televizijska akademija i mreža Foks, dok holivudski scenaristi i glumci štrajkuju zbog nesuglasica oko uslova sa studijima.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

TanjugPhoto by Charles Sykes/Invision/AP

Prvobitno je 75. dodela nagrada bila planirana za 18. septembar, a nominacije su objavljene u julu, samo malo pre nego što su se i glumci pridružili štrajku.

Holivudski glumci su se prošlog meseca pridružili scenaristima koji od maja ne rade, budući da su propali pregovori sa studijima.

Ovo je prvi put da su scenaristi i glumci zajedno u štrajku od 1960. godine, čime je zaustavljena produkcija svih televizijskih serija i filmova, kao i dosta projekata povezanih sa industrijom zabave, prenosi Glas Amerike.

Serija HBO “Naslednici” o borbi u porodici za kontrolu nad medijskom imperijom vodi u nominacijama, zajedno sa serijom HBO “Poslednji od nas”, koja je distopijska adapatacija video-igre.

Ostali u nominacijama su “Kuća zmaja”, koja hronološki prethodi “Igri prestola”, serija o odmoru na kome stvari krenu po zlu “Beli lotus”, kao i deo sage Ratova zvezda “Andor”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: