Podeli vest

Dodik je poručio da je predsedavajući Predsedništva BiH Džaferović otišao u NATO bez saglasnosti sva tri člana i da su teze koje je izneo samo stav njegove partije (SDA)

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Dodik
Foto: Shutterstock

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik demantovao je tvrdnje bošnjačkog kolege Šefika Džaferovića u Briselu i poručio da BiH “nije donela donela odluku o integracijama u NATO, nije zauzela stav o situaciji u Ukrajini, o uticaju bilo koje treće države na BiH”.

Dodik je poručio da je predsedavajući Predsedništva BiH Džaferović otišao u sedište NATO bez saglasnosti sva tri člana i da su teze koje je tamo izneo samo stav njegove partije (SDA).

Način na koji je Džaferović otišao u Brisel, kaže Dodik, veća su opasnost za BiH od bilo kakve retorike na koju vole da se pozivaju.

“Sve što je Džaferović danas izgovorio stav je muslimanskog političkog kruga. Šteta što ?ens Stoltenberg učestvuje u devastaciji Dejtonskog mirovnog sporazuma, u čije se očuvanje kunu, znajući da Džaferović u Briselu ne govori u ime BiH”, napisao je Dodik na Tviteru.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: