Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik podržao je danas Predsednika Srbije Aleksandra Vučića u njegovoj borbi za opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i rekao da će oni koji ga napadaju, na taj način samo podići njegovu popularnost i podršku koju uživa među narodom u Srbiji i Republici Srpskoj i dodatno ih okupiti i ujediniti oko zajedničkih ideja.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Dodik
Foto: Shutterstock

“U ovom trenutku veoma važnom za Srbiju i Srbe, pogotovo na Kosovu i Metohiji, veoma je važno da se okupimo oko naših glavnih pregovarača i da u tom pogledu apsolutno damo podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, za koga sam potpuno siguran da se iskreno bori za KiM, kao što sam siguran i za Republiku Srpsku i mogu to da posvedočim”, rekao je Dodik za Tanjug.

Ocenio je da će napadi na Vučića dodatno ujediniti ljude u borbi za opstanak srpskog naroda na KiM i Republici Srpskoj i okupiti oko svih zajedničkih ideja.

“Oni koji napadaju mogu samo da podignu popularnost Vučiću među našim narodom i ako im je to cilj onda to i postižu. A kada vidim ko ga i napada i sa koje strane to dolazi, znam da će borba za Srbe s njegove strane biti još veća i zato ima našu nepodeljenu podršku. Moju ličnu i cele Republike Srpske”, zaključio je Dodik.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: