Podeli vest

Najbolji košarkaš finala NBA lige Nikola Jokić pojavio se danas na konjičkim trkama u Somboru, gde učestvuju i konji iz njegove štale “Drim kečer”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

jokić
FOTO TANJUG/ SINIŠA KOPUNOVIĆ

Najbolji košarkaš finala NBA lige Nikola Jokić pojavio se danas na konjičkim trkama u Somboru, gde učestvuju i konji iz njegove štale “Drim kečer”.

Posle proslave prvog šampionskog prstena u istoriji Denver Nagetsa, parade na ulicama glavnog grada Kolorada i izlaska u diskoteku sa saigračima, Jokić je u subou sa suprugom Natalijom, ćerkom Ognjenom doputovao u Srbiju.

Na hipodromu u Somboru okupio se veliki broj ljubitelja konja i kasačkih sportova, ali i Jokićevih simpatizera.

Nikola je nešto posle 15.30 sam došao na hipodrom da isprati jednu od trka koja je bila na programu, a u kojoj je učestvovao jedan od njegovih konja. Jokića su prisutni pozdravili aplauzima i ovacijama, uzvikujući: “MVP, MVP, MVP!”. Nažalost, ovogodišnji Pehar grada Sombora nije odneo Jokićev konj, nego je završio kao drugoplasirani.

Danas je na programu bilo devet trka od kojih su se izdvojile dve – 22. Trčanje za pehar grada Sombora i 69.

Trčanje za probni srpski kasački derbi.

Somborci kažu da je današnja manifestacija najposećenija do sada, i to upravo zbog Jokića. Prethodne dve godine nagrada “Pehar grada Sombora” otišla je u ruke grlu Breno Laumar, štale “Drim kečer”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: