Podeli vest

Pokušaću da saznam ono što mene interesuje na političkom planu, njegove procene i opservacije dokle bi to moglo da traje, kako će svet izgledati posle, rekao je Dodik.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Dodik
Foto: Shutterstock

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik sastaće se danas u Sankt Peterburgu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i od tog susreta, kako je kazao, ima velika očekivanja.

Dodik je za RTRS rekao da je razgovor sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom bio neka vrsta pripremnog sastanka sa Putinom.

“Imamo nešto važnijih tema za razgovor, oni su svakako ekonomske prirode. Pokušaću da saznam ono što mene interesuje na političkom planu, njegove procene i opservacije dokle bi to moglo da traje, kako će svet izgledati posle”, rekao je Dodik.

Mi, kazao je, moramo da razmišljamo šta će se desiti i nama u novoj konstelaciji odnosa.

“Oni su nam rekli da ne napuštaju svoje prijatelje, da i dalje stoje iza prijatelja koji deli iste vrednosti, a to su one identitetske vrednosti vezano za narod, državu i sve ono što je važno. Veoma sam zadovoljan činjenicom da se stvari ovde odvijaju u skladu sa ranijim planovima i da ću već sutra razgovarati i sa Putinom i sa generalnim direktorom Gasproma”, rekao je sinoć Dodik.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: