Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas na konferenciji za medije pred meč prvog kola Australijan opena, da je sam sebi najveća pretnja.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: tanjug/Alessandra Tarantino (STF)

Đoković sutra od 9 časova igra sa mladim hrvatskim teniserom Dinom Prizmićem u meču prvog kola Australijan opena.


“Ja sam sebi najveća pretnja, to je uvek tako, a onda i svi drugi najbolji teniseri sveta. Od nekih se očekuje više nego od drugih, ali ovo je slem, 128 igrača. Zglob mi je dobro. Imao sam vremena od poslednjeg meča do sada. Dobro treniram, nema bola na treninzima, videćemo kako će dalje biti. Nije ozbiljno kao povrede koje sam imao 2021. i prošle godine, to su bile gore povrede. Ne mogu da predvidim hoće li se vratiti, moramo da vidimo”, istakao je Đoković.


Osvrnuo se i na pitanje o “zlatnom slemu”.
“Nije tajna da verbalizujem svoje ciljeve i da želim da osvojim svaki slem, ali samo se nadam sada da mogu da počnem sezonu pobedom u Melburnu. Ovo je teren na kojem sam postizao velike stvari. Nadam se da mogu da budem blizu nivoa koji sam prikazao prošle godine, to je bio jedan od najviših nivoa koje sam prikazao ovde. Duga je godina, prvo Melburn, pa posle sve drugo”, zaključio je Đoković.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: