Podeli vest

Novi kapiten fudbalera Crvene zvezde je posle okončanja prvog dela priprema na Zlatiboru rekao da trener Barak Bahar želi da ekipa napreduje i bude spremna za Ligu šampiona.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

CRVENA ZVEZDA MARAKANA
FOTO: Pixabay

“Imamo novog trenera i težimo malo drugačijem stilu fudbala u odnosu na ranije, što se i vidi. Radimo na tome, ima dosta prostora za napredak i najbitnije je da se niko nije povredio. Pobedili smo u dve utakice, sada sledi drugi deo priprema u Rusiji”, počeo je Dragović intervju za klupski sajt. Iako je vreme bilo promenljivo na Zlatiboru, smenjivale su se vrućine i kiše, Dragović ističe da to nije uticalo na na intenzitet rada.

“Za trening je lepše kad pada kiša, jer je u Beogradu bilo pretoplo, bukvalno 35 stepeni. Ipak, malo smo se bili uželeli i sunca na kraju. Svakako, može da pada i sneg, mi ćemo da treniramo, navikli smo na to, profesionalci smo”.

Primetno je da se veći deo fudbalske filozofije trenera Bahara zasniva na presingu. “Potpuno je drugačije, svaki dan idem u pola 11 da spavam, jer sam preumoran. Forsiramo presing, to želi naš trener, i veoma je naporno, ali dobro je da je tako, jer se vidi da hoće da napredujemo i budemo spremni za Ligu šampiona”.

Kao trener Bahar, i kapiten je imao samo reči hvale za mlade.

“Svaka im čast kako se trude i koliko žele da se nametnu. Vidim po sebi koliko mi padaju teško treninzi, a imam mnogo više priprema od njih. Doslovno gledam da ne padnem u nesvest. Oni, bez pogovora, prate taj tempo i mogu samo da im kažem – “kapa dole”, dodao je Dragović.

Uprkos tome što su ostvarena dva trijumfa, vidi Dragović prostor za napredak.

“Baš smo dobro trenirali, ostvrili dve pobede, i najbitnije je da nije bilo povreda. Imamo još da radimo, tu je prostor za napredak”, zaključio je Dragović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: