Podeli vest

Potpredsednica DS Tatjana Manojlović je nazvala REM “produženom rukom vlasti”, sa ciljem da se, kaže, u zemlji ništa ne promeni.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

tv
Foto: Shutterstock

Poslanici Demokratske stranke najavili su danas da će u parlamentu zatražiti razrešenje predsednice Saveta REM-a Olivere Zekić, nezadovoljni odlukom tog tela o dodeli nacionalnih frekvencija.

Potpredsednica DS Tatjana Manojlović je novinarima u skupštini rekla da je odluka REM-a da frekvence ponovo dodeli Pinku, Hepiju, Prvoj i B92 ”uvreda zdravog razuma”, dodajući da nije jasno čime su te televizcije zadobile poverenje regulatora.

Nazvala je REM “produženom rukom vlasti”, sa ciljem da se, kaže, u zemlji ništa ne promeni.

Manojlović je navela i da je potrebno da taj zahtev potpiše 20 poslanika, tvrdeći da postoji podrška “daleko većeg broja kolega”.

Poslanici DS su najavili i da će podneti inicijativu za usvajanje Zakona za vraćanje penzija, a predsednik DS i potpredsednik parlamenta Zoran Lutovac rekao je da bi cilj tog zakona bio da se vrati poverenje građana u penzioni sistem.

Lutovac je najavio i da će DS pokrenuti inicijativu za uvođenje socijalnih penzija, za najugroženije koji nemaju ostvareno pravo na penziju.

Takođe, demokrate su rekle i da se zalažu da ministar poljoprivrede Branislav Nedimović ne bude član nove vlade.

Zamenica predsednika DS Dragana Rakić rekla je da su poljoprivrednici danas na ulicama umesto na njivama i dodala da ta stranka podržava njihove zahteve i inicijative.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: