Podeli vest

Kompanija „Franck Muller“ gradi najvišu stambenu kulu na svetu u Dubaiju, koja će biti inspirisana luksuznim satovima i visoka 457 metara.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Pixabay

Impozantna građevina će nositi naziv Aeternitas, po jednom od njihovih najkompleksnijih satova koji ima 36 komplikacija i 1.483 komponenti, a svakako će odmah po nastanku biti konkurencija projektu Burj Binghatti Jacob & Co Residences u Dubaiju, koji ima 100 spratova i takođe je impresivan projekat luksuznog proizvođača satova Jacob & Co, piše Dnevni avaz.

Erol Balijan, izvršni direktor „Franck Muller“ brenda, izjavio je: “Lansiranje prve stvarne saradnje „Franck Muller“ brenda sa svetom nekretnina u svetskom gradu kao što je Dubai, poznatom po svojoj dinamičnosti, luksuzu i razvoju, jeste izvanredno. Ovo označava početak novog poglavlja za naš brend. Radujemo se predstavljanju revolucionarnog naslijeđa „Franck Muller“, koje će biti prvo od mnogih ikoničnih globalnih poduhvata.”

Početak izgradnje Aeternitas tornja planiran je za januar 2024. godine, sa predviđenom predajom stanarima do 2026. godine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: