Podeli vest

Govoreći o novim personalnim rešenjima u novoj Vladi, Ðukanović kaže da je uvek dobro menjati tim jer je uvek potrebna neka nova energija, novi pogledi.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

đukanović
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Narodni poslanik Vladimir Ðukanović smatra da u novu vladu nisu ušli ministri koji bi po njegovoj oceni radije radili za neku drugu zemlju i naglašava da će nova vlada raditi vođena isključivo interesima Srbije.

Dodaje da je teško u današnjim uslovima biti ministar s obzirom na sve ono što očekuje Srbiju i sve izazove sa kojima će u narednom periodu morati da se suočavaju.

“Biti danas ministar ništa nije lepo, već samo gomila problema i dvasetčetvoročasovni rad i nema privatnog života”, kazao je Ðukanović za Tanjug

Govoreći o novim personalnim rešenjima u novoj Vladi, Ðukanović kaže da je uvek dobro menjati tim jer je uvek potrebna neka nova energija, novi pogledi.

“Ne valja kada neko sedi 10 godina u ministarstkoj fotelji i tada se malo srodi sa foteljom, sa tim zanimanjem i smatra da je doživotni ministar. Ovo je nešto što je dobro i mislim da su odlična rešenja, baš sam zadovoljan”, kazao je Ðukanović.

Navodeći da većinu ministara poznaje, Ðukanović ističe da su potpuno lojalni državi i i da će nova vlada raditi samo što je u interesu Srbije.

” Verujem da imamo ljude koji će se u narednom periodu ponašati kao pravi vojnici”, naglašava.

Dodaje da mu je drago zbog toga što će ministar biti i Tomislav Žigmanov i jer to, kako kaže, pokazuje “širinu”.

Ističe i da je dobro što su pripadnici nacionalnih manjina upravo u ministarstvu za ljudska i manjinska prava.

“Nadam se da će to imati jako dobar efekat”, navodi.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: