Podeli vest

Mihajlović je poručila da novoj ministarki rudarstva i energetike želi sve najbolje i dodala da Dubravki Ðedović neće biti lako, kao što ni njoj nije bilo.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

mihajlović
FOTO TANJUG/ MRE/ ZORAN PETROVIC/ARHIVA

Potpredsecnica vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović danas je na konferneciji za medije, nakon što je objavljeno da neće biti ministar u novoj vladi, zahvalila predsedniku Aleksandru Vučiću što je 2010. pozvao u SNS, najavila da ostaje u politici ne precizirajući na koji način, te istakla da je njen politički stav da je Srbiji mesto u Evropi, i to na Zapadu, a ne na Istoku.

“Sa Vučićem sam uvek sedela pred svaki ulazak u Vladu Srbije i juče sam sedela sa njima, ali da ne budem ministar u novoj vladi. Pričali smo u četiri oka. Ne mogu da iznosim detalje tog razgovora”, rekla je Mihajlovićeva.

Navela je da će predsednik imati, kako je rekla, “jednu glavobolju manje, jer neće biti glasa koji je bio drugačiji”, misleći na sebe.

Poručila je da novoj ministarki rudarstva i energetike želi sve najbolje i dodala da Dubravki Ðedović neće biti lako, kao što ni njoj nije bilo.

“Nisam pristala da budem pion, možda zato više neću ni biti u vladi”, rekla je Mihajlovićeva.

Dodala je da je 10 godina bila u Vladi Srbije i da nema za čim da žali.

“Ostajem u politici, želim da radim za svoj narod i državu. Srbiji jeste mesto u Evropi, i to na Zapadu, a ne na Istoku”, naglasila je Mihajlovićeva.

Na novinarsko pitanje da li će taj politički angažman biti u SNS ili van nje, kazala je da ima vremena za odgovor na to pitanje i dodala da će joj biti lakše da ne gleda neke ljude kojima je, kako je istakla, “SNS džuboks za bahaćenje”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: