Podeli vest

Prva na listi Nacionalnog okupljanja Milica Đurđević Stamenkovski, posetila je selo Rastelica koje se nalazi na dve stotine metara od administrativne linije sa Kosovom i Metohijom, posle čega je, kako je saopšteno iz te liste, kroz šumu ušla na teritoriju KiM.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Đurđević Stamenkovski je iz sela Rečica poručila da je, iako joj “separatističke vlasti u Prištini godinama zabranjuju ulazak u pokrajinu jer navodno ugrožava ustavni poredak lažne države”, za nju bitno da brani Ustav Srbije, navodi se u saopštenju.

Prethodno je, tokom posete selu Rastelica, kod administrativne linije sa KiM, istakla da je zahtev Nacionalnog okupljanja da se u tom području pojačaju kontrole srpskih bezbednosnih snaga.

Predsednica Zavetnika pružila je podršku meštanima ovog sela u opštini Kuršumlija, koji se, kako se navodi, svakodnevno suočavaju sa upadima Albanaca koji ilegalno seku i kradu srpsku šumu.

“Zahtev Nacionalnog okupljanja je da se u ovom području pojačaju kontrole srpskih bezbednosnih snaga, da se Vojsci Srbije daju šira ovlašćenja, a srpskom vojniku vrati autoritet”, poručila je Đurđević.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: