Podeli vest

Iz pokreta Dveri navode da su građani Srbije dobili autentičnu patriotsku parlamentarnu snagu

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

izbori
Foto: Shutterstock

Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije, koji su predvodili Dveri i POKS, osvojio je 3,9 odsto glasova na republičkim izborima, 3,5 odsto na izborima u Beogradu, a predsednički kandidat Boško Obradović 4,5 procenta na predsedničkim izborima, saopšteno je danas iz pokreta Dveri.

Kako navode, građani Srbije dobili su autentičnu patriotsku parlamentarnu snagu koja će se zalagati za državu bez korupcije, domaću privredu, za svakog obespravljenog i poniženog građanina.

Navode da su ostvarili dvostruko bolji rezultat, iako su im istraživanja javnog mnjenja i kladionice predviđale ispod dva odsto glasova, zahvaljujući biračima koji su, kažu, podržali ujedinjenje patriota i monarhista u jedan zajednički blok.

Dodaju da su u pojedinim gradovima i opštinama, posebno u zapadnoj Srbiji, i više od 10 odsto, što ih obavezuje da krenu u primenu programa.

Vlast je, ističu, dobila u Patriotskom bloku političke protivnike i snagu koja će sprečiti dalje urušavanje institucija i zaustaviti katastrofalnu demografsku sliku.

Zahvalili su se svim biračima, članovima biračkih odbora i komisija, a posebno na jedinstvu i podršci svih organizacija i pojedinaca koji su se odazvale pozivu za udruživanje patriotskih snaga.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: