Podeli vest

Aleksić kaže da su izbori održani u neravnopravnim uslovima i uz veliki broj nepravilnosti, kojima će se lista Ujedinjeni za pobedu Srbije baviti u narednim danima

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

IZBORI
Foto: Shutterstock

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da nije zadovoljan rezultatima parlamentarnih izbora, jer će razloga za zadovoljstvo biti kada SNS više ne bude na vlasti u Srbiji, a da će opozicija nastaviti borbu u parlamentu, gde će imati 80 poslanika.

“Narodna stranka je ostvarila dobre rezultate na lokalnim izborima u Boru, gde smo dobili 18 odsto glasova u koaliciji sa DS i Vlaškom strankom, kao i u Bajinoj Bašti, gde smo samostalno osvojili 18 odsto glasova i čestitam našim odborima na tom rezultatu. U Smederevskoj Palanci smo samostalno osvojili oko osam odsto“, rekao je Aleksić.

Aleksić kaže da su izbori održani u neravnopravnim uslovima i uz veliki broj nepravilnosti, kojima će se lista Ujedinjeni za pobedu Srbije baviti u narednim danima, ali i da opozicija snosi deo odgovornosti za rezultat na parlamentarnim izborima, saopštila je Narodna stranka.

“Mogli smo bolje da uradimo neke stvari i da više razgovaramo a da manje namećemo nekakve stvari jedni drugima, mogli smo da razgovaramo trezvenije. U redu, prošli smo veliku školu, idemo dalje i nastavljamo borbu“, rekao je Aleksić za N1 televiziju.

Aleksić je istakao da “nije toliko razočaran rezultatima izbora i da više ništa neće biti isto”.

“Nisam siguran da SNS ima velikih razloga za slavlje, njihova lista za parlament je osvojila oko 20 procentnih poena manje od njihovog kandidata za predsednika Aleksandra Vučića, i očigledan je trend pada SNS-a. Sa druge strane, opozicija nije dobro procenila tu veliku razliku u rezultatima Vučića i njegove parlamentarne liste“, zaključio je Aleksić.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: