Podeli vest

Stranka Zdrava Srbija dobila još 13 novih odbornika u lokalnim parlamentima širom Srbije

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

izbori
Foto: Shutterstock

Predsednik stranke Zdrava Srbija Milan Stamatović izjavio je da je zadovoljan postignutim rezultatima na lokalnim izborima i naveo da je ta stranka dobila još 13 novih odbornika u lokalnim parlamentima širom Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, ta stranka je prema nezvaničnim podacima na lokalnim izborima u Sevojnu samostalno osvojila 23 odsto glasova građana, u Bajinoj Bašti oko osam odsto, u Aranđelovcu osam odsto, u Smederevskoj Palanci nešto iznad pet odsto, a i u Boru je dobila svog prvog odbornika.

Stamatović je rekao da je zadovoljan postignutim rezultatima na lokalnim izborima i zbog toga što stranka čiji je lider postoji tek dve godine, a svoju stranačku mrežu je već proširila na 70 gradskih i opštinskih odbora.

“U našem tradicionalnom uporištu i glavnom sedištu stranke, opštini Čajetina, na parlamentarnim izborima ponovo smo ostvarili ubedljivu pobedu nad koalicijom Aleksandra Vučića, jer smo osvojili oko 41 odsto, a koalicija oko naprednjaka 29 odsto glasova birača”, rekao je Stamatović.

On je u ime Zdrave Srbije i svoje lično ime zahvalio svim građanima koji su glasali za njih i program koji su im ponudili.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: