Podeli vest

Palmeirasa Endrik izjavio je da je odlučio da potpiše ugovor sa Realom, jer je u klubu igrao kapiten Kristijano Ronaldo.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ronaldo
Foto: Shutterstock

Maloletni fudbaler Palmeirasa Endrik, izjavio je danas da je odlučio da potpiše ugovor sa Realom, jer je u madridskom klubu igrao kapiten portugalske reprezentacije Kristijano Ronaldo, prenosi španska “Marka”.

Čelnici Reala i Palmeirasa dogovorili su pre mesec dana transfer mladog brazilskog fudbalera. Endrik (16) će stići u Real u julu 2024. godine, a madridski klub je pristao da plati Palmeirasu obeštećenje od 60 miliona evra.

Endrik je nedavno obišao madridski klub.

“Ovo je veliki klub, Vinicijus mi je slao poruke i motivisao me da dođem. Tu je igrao i Kristijano Ronaldo, koji je moj idol. Zato sam odabrao Real i mislim da je to pravi izbor. Bog je uvek bio uz mene i rekao mi je da je to najbolji put”, rekao je Endrik.

On je istakao da jedva čeka da zaigra sa Vinicijusom u Realu.

“Vinicijus mi je dao nekoliko saveta. On je moj prijatelj. Mislim da će to prijateljstvo trajati mnogo godina. Nadam se da ću sa njim moći da razmenim dosta asistencija i da ću postići puno golova”, zaključio je Endrik.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: